Zien: kan Op1 zichzelf redden na de zomerstop?

Zien: kan Op1 zichzelf redden na de zomerstop?

Zaterdag 15 juli 2023 om 14:00

Op1 gemist? Sigrid Kaag barst in lachen uit na zien van LuckyTV over Voorjaarsnota

Het is niet bepaald gezellig bij de talkshow Op1. BNNVARA doet niet langer mee aan het collectieve programma van de publieke omroep door spanningen achter de schermen. De omroep vindt dat er een onveilige werksfeer hangt bij de show. Ook de kijkcijfers zijn niet altijd om over naar huis te schrijven. Wat is er aan de hand bij Op1?

Saai?
Tina Nijkamp, de kijkcijferexpert van ons land, verklaart dat het programma te saai en serieus wordt gevonden door het publiek. De presentatoren zijn niet bepaald 'gezellig' en bijten zich vaak vast in onderwerpen die niet echt spelen. Het programma mist wat luchtigheid waardoor ze een grote kijkersgroep links laten liggen.

Spanningen
BNNVARA stopte drie weken geleden met Op1. De onveilige werksfeer en meerdere conflicten zorgde voor het vertrek van de omroep. Nu is het programma hard op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur. In de officiële verklaring vorige maand stond weinig. BNNVARA liet slechts weten vanwege een "verschil van inzicht over de aansturing en invulling van het programma" per augustus te stoppen met de talkshow. De NPO doet op dit moment onderzoek naar misstanden bij de omroep, hierbij gaat ook de werksfeer bij Op1 onder de loop. Kan het programma zichzelf redden?

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: kan <em>Op1</em> zichzelf redden na de zomerstop? Op1 gemist? Sigrid Kaag barst in lachen uit na zien van LuckyTV over Voorjaarsnota Het is niet bepaald gezellig bij de talkshow Op1. BNNVARA doet niet langer mee aan het collectieve programma van de publieke omroep door spanningen achter de schermen. De omroep vindt dat er een onveilige werksfeer hangt bij de show. Ook de kijkcijfers zijn niet altijd om over naar huis te schrijven. Wat is er aan de hand bij Op1? Saai?Tina Nijkamp, de kijkcijferexpert van ons land, verklaart dat het programma te saai en serieus wordt gevonden door het publiek. De presentatoren zijn niet bepaald 'gezellig' en bijten zich vaak vast in onderwerpen die niet echt spelen. Het programma mist wat luchtigheid waardoor ze een grote kijkersgroep links laten liggen. SpanningenBNNVARA stopte drie weken geleden met Op1. De onveilige werksfeer en meerdere conflicten zorgde voor het vertrek van de omroep. Nu is het programma hard op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur. In de officiële verklaring vorige maand stond weinig. BNNVARA liet slechts weten vanwege een "verschil van inzicht over de aansturing en invulling van het programma" per augustus te stoppen met de talkshow. De NPO doet op dit moment onderzoek naar misstanden bij de omroep, hierbij gaat ook de werksfeer bij Op1 onder de loop. Kan het programma zichzelf redden? Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mona Keijzer haalt in Op1 uit naar kabinetscrisis: 'Nu gaat Mark Rutte stoer doen' Bekijk deze video » Wouter de Winther in Op1 over kabinetscrisis: 'Kabinet staat aan de rand van de afgrond" Bekijk deze video » Mark Rutte en Sigrid Kaag reageren na afloop van asieloverleg: 'Vanavond was een stap' Bekijk deze video » Renze gemist? Dit zijn de dramatische gevolgen wanneer kabinet-Rutte 4 valt Bekijk deze video » Rutger Castricum over Op1: 'Dat het een kutprogramma is, wisten we allang!' (video) Bekijk deze video » Estavana in De Oranjezomer over haar vent Rafael van der Vaart en VI Bekijk deze video » Sigrid Kaag in Op1 over motie van wantrouwen Mark Rutte: 'Belde hem uit collegialiteit' Bekijk deze video » Sigrid Kaag in Op1 openhartig over bedreigingen: 'Daarin ben ik niet geslaagd' Bekijk deze video » Op1 gemist? Sigrid Kaag barst in lachen uit na zien van LuckyTV over Voorjaarsnota Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's