Thijs Römer in rechtbank: "Masturbatie tips en had hier geen erotisch gevoel bij"

Thijs Römer in rechtbank: "Masturbatie tips en had hier geen erotisch gevoel bij"

Dinsdag 25 juli 2023 om 14:21

Zien: Thijs Römer komt aan bij rechtbank in Assen tijdens zedenzaak

Acteur Thijs Römer heeft dinsdag in de rechtbank van Assen toegegeven dat hij 'een grens over' is gegaan. De acteur wordt ervan verdacht online zedendelicten te hebben gepleegd tussen 2015 en 2017 met drie destijds minderjarige meisjes. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman volgt de zaak en vertelt over de uitspraken van Thijs. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Thijs Römer in rechtbank: "Masturbatie tips en had hier geen erotisch gevoel bij" Zien: Thijs Römer komt aan bij rechtbank in Assen tijdens zedenzaak Acteur Thijs Römer heeft dinsdag in de rechtbank van Assen toegegeven dat hij 'een grens over' is gegaan. De acteur wordt ervan verdacht online zedendelicten te hebben gepleegd tussen 2015 en 2017 met drie destijds minderjarige meisjes. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman volgt de zaak en vertelt over de uitspraken van Thijs. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. MasturberenThijs laat in de rechtbank weten dat hij destijds grenzen over is gegaan. Hij vindt wel dat wat hij heeft gedaan niet zoveel voorstelde. Hij probeerde bijvoorbeeld het slachtoffer Nena alleen een goed gevoel te geven. Thijs vond het niet raar dat hij in een appgroep belandde met een meisje van 14 en 15. De acteur gaf tips over hoe zij moesten masturberen. Dit was volgens hem alleen technisch. Thijs had er, zoals Saskia Belleman in de video hierboven vertelt, geen erotisch gevoel bij. Hij was volgens hem 'een hulpverlener' voor de meisjes. Bekijk hierboven de video van De Telegraaf met Saskia Belleman over Thijs Römer in de rechtbank. Bekijk ook Thijs Römer dinsdag voor de rechter, zou hij het dan toch echt gedaan hebben? Bekijk deze video » Zien: rechtzaak Thijs Römer van start om seksueel grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video »
Nieuws :
Thijs Römer in rechtbank: "Masturbatie tips en had hier geen erotisch gevoel bij"

Masturberen
Thijs laat in de rechtbank weten dat hij destijds grenzen over is gegaan. Hij vindt wel dat wat hij heeft gedaan niet zoveel voorstelde. Hij probeerde bijvoorbeeld het slachtoffer Nena alleen een goed gevoel te geven. Thijs vond het niet raar dat hij in een appgroep belandde met een meisje van 14 en 15. De acteur gaf tips over hoe zij moesten masturberen. Dit was volgens hem alleen technisch. Thijs had er, zoals Saskia Belleman in de video hierboven vertelt, geen erotisch gevoel bij. Hij was volgens hem 'een hulpverlener' voor de meisjes.

Bekijk hierboven de video van De Telegraaf met Saskia Belleman over Thijs Römer in de rechtbank.

Actuele video's

Meer actuele video's