Afvallers Hans en Anne praten na over zoektocht naar ware liefde (B&B Vol Liefde, Love Bites)

Afvallers Hans en Anne praten na over zoektocht naar ware liefde (B&B Vol Liefde, Love Bites)

Woensdag 26 juli 2023 om 13:39

Zie hierboven een filmpje van Walter met beelden van één van zijn favoriete terreinen in de omgeving

In B&B Vol Liefde, Love Bites (een samenwerking van RTL met Lays Ovenbaked) praten afvallers Hans en Anne na over hun avontuur. Anne verrast Hans met een welbekend kunstwerk van eigen hand dat zij ook aan Walter had gegeven. Hij reageert positief: "Oh heerlijk, de lichtgevende tieten, daar zijn ze", aldus een enthousiaste Hans. Samen blikken ze terug op hun deelname aan een zoektocht naar ware liefde met gedans, geknuffel en tuinieren...

Bekijk hieronder het fragment van B&B Vol Liefde, Love Bites waarbij de liefdeskandidaten aanschuiven voor een laatste borrel.

Afvallers Hans en Anne praten na over zoektocht naar ware liefde (<em>B&amp;B Vol Liefde, Love Bites</em>) Zie hierboven een filmpje van Walter met beelden van één van zijn favoriete terreinen in de omgeving In B&B Vol Liefde, Love Bites (een samenwerking van RTL met Lays Ovenbaked) praten afvallers Hans en Anne na over hun avontuur. Anne verrast Hans met een welbekend kunstwerk van eigen hand dat zij ook aan Walter had gegeven. Hij reageert positief: "Oh heerlijk, de lichtgevende tieten, daar zijn ze", aldus een enthousiaste Hans. Samen blikken ze terug op hun deelname aan een zoektocht naar ware liefde met gedans, geknuffel en tuinieren... Bekijk hieronder het fragment van B&B Vol Liefde, Love Bites waarbij de liefdeskandidaten aanschuiven voor een laatste borrel. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Petri geeft vertrekkende Hans trap na Bekijk deze video » Zien: onverwachte exit van Anne in B&B Vol Liefde laat fans verbijsterd achter Bekijk deze video »
Amusement :
Afvallers Hans en Anne praten na over zoektocht naar ware liefde (B&B Vol Liefde, Love Bites)


Actuele video's

Meer actuele video's