Zien: onverwachte exit van Anne in B&B Vol Liefde laat fans verbijsterd achter

Zien: onverwachte exit van Anne in B&B Vol Liefde laat fans verbijsterd achter

Zaterdag 22 juli 2023 om 21:49

Gisteravond raken bijna 1 miljoen spirituele harten in Nederland in de knoop wanneer Walter uit B&B Vol Liefde besluit dat Anne naar huis moet. De verbazing is enorm onder fans, waaronder ook Jan de Hoop en zijn partner Coen, die het programma vanaf het begin fanatiek volgen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: onverwachte exit van <em>Anne</em> in <em>B&amp;B Vol Liefde</em> laat fans verbijsterd achter Gisteravond raken bijna 1 miljoen spirituele harten in Nederland in de knoop wanneer Walter uit B&B Vol Liefde besluit dat Anne naar huis moet. De verbazing is enorm onder fans, waaronder ook Jan de Hoop en zijn partner Coen, die het programma vanaf het begin fanatiek volgen. Tekst gaat verder onder de video. Reactie AnneIn de B&B Vol Liefde-aflevering reageerde Anne nogal gelaten op het nieuws, maar op de Instagram-pagina van RTL vinden we een wat langere reactie. "Voor mij overheerst een gevoel van dankbaarheid dat ik dit heb mogen meemaken, dat ik hier bij mocht zijn. Ik vind Walter een hartstikke leuke vent, absoluut, niets mis mee," blikt Anne terug op 'mooie dingen', zo sluit ze af. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: onverwachte exit van Anne in B&B Vol Liefde laat fans verbijsterd achter

Reactie Anne
In de B&B Vol Liefde-aflevering reageerde Anne nogal gelaten op het nieuws, maar op de Instagram-pagina van RTL vinden we een wat langere reactie. "Voor mij overheerst een gevoel van dankbaarheid dat ik dit heb mogen meemaken, dat ik hier bij mocht zijn. Ik vind Walter een hartstikke leuke vent, absoluut, niets mis mee," blikt Anne terug op 'mooie dingen', zo sluit ze af.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's