Let op: dit is het nieuwe Geluid van Q Music 2023 (video)

Let op: dit is het nieuwe Geluid van Q Music 2023 (video)

Woensdag 26 juli 2023 om 21:21

Elk jaar wordt de spanning weer opgebouwd bij Q Music met Het Geluid, van het uitschuiven van een zwabber tot het trekken van een blusdeken uit een houder. En woensdag heeft RTL Boulevard het genoegen om als eerste het nieuwe Geluid te onthullen, dus stop even met roeren in de pan of het snijden van paprika's, want het moment is nu aangebroken.

Tekst gaat verder onder de video.

Let op: dit is het nieuwe <em>Geluid</em> van <em>Q Music 2023</em> (video) Elk jaar wordt de spanning weer opgebouwd bij Q Music met Het Geluid, van het uitschuiven van een zwabber tot het trekken van een blusdeken uit een houder. En woensdag heeft RTL Boulevard het genoegen om als eerste het nieuwe Geluid te onthullen, dus stop even met roeren in de pan of het snijden van paprika's, want het moment is nu aangebroken. Tekst gaat verder onder de video. Het GeluidDus luister aandachtig en spits je oren, want wie weet, misschien ben jij wel degene die het mysterie van Het Geluid dit jaar weet op te lossen en met de felbegeerde prijs naar huis gaat. Succes met raden! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Let op: dit is het nieuwe Geluid van Q Music 2023 (video)

Het Geluid
Dus luister aandachtig en spits je oren, want wie weet, misschien ben jij wel degene die het mysterie van Het Geluid dit jaar weet op te lossen en met de felbegeerde prijs naar huis gaat. Succes met raden!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's