Vakantiegangers opgelet: TUI vliegt vanaf zaterdag weer naar Griekse eiland Rhodos

Vakantiegangers opgelet: TUI vliegt vanaf zaterdag weer naar Griekse eiland Rhodos

<em>Vakantiegangers</em> opgelet: <em>TUI</em> vliegt vanaf zaterdag weer naar Griekse eiland <em>Rhodos</em> Arjan Kers, de baas van TUI Nederland, kondigt aan dat zijn reisorganisatie vanaf zaterdag weer vluchten zal uitvoeren naar het Griekse eiland Rhodos. Hij verklaart bij Sven op 1 op NPO Radio 1 dat deze beslissing zorgvuldig is overwogen in samenwerking met de lokale autoriteiten en het team ter plaatse. Tekst gaat verder onder de video. Bosbranden RhodosHet populaire vakantie-eiland Rhodos wordt momenteel geteisterd door enorme bosbranden. Als gevolg van de noodsituatie zijn de afgelopen dagen vakantiegangers geëvacueerd. Ondanks dat de brand nog steeds voortduurt, acht Kers het veilig genoeg om reizigers vanaf zaterdag naar Rhodos te brengen. Bekijk de video's van WNL en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Alice en gezin slapen op grond vanwege hevige branden Rhodos: 'We willen naar huis' Bekijk deze video » Corendon door het stof na Rhodos-brand: 'Corendon heeft met ons leven gespeeld' Bekijk deze video »
Nieuws :
Vakantiegangers opgelet: TUI vliegt vanaf zaterdag weer naar Griekse eiland Rhodos
Donderdag 27 juli 2023 om 14:22

Arjan Kers, de baas van TUI Nederland, kondigt aan dat zijn reisorganisatie vanaf zaterdag weer vluchten zal uitvoeren naar het Griekse eiland Rhodos. Hij verklaart bij Sven op 1 op NPO Radio 1 dat deze beslissing zorgvuldig is overwogen in samenwerking met de lokale autoriteiten en het team ter plaatse.

Tekst gaat verder onder de video.

Bosbranden Rhodos
Het populaire vakantie-eiland Rhodos wordt momenteel geteisterd door enorme bosbranden. Als gevolg van de noodsituatie zijn de afgelopen dagen vakantiegangers geëvacueerd. Ondanks dat de brand nog steeds voortduurt, acht Kers het veilig genoeg om reizigers vanaf zaterdag naar Rhodos te brengen.

Bekijk de video's van WNL en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's