Britse media: overlijden Sinéad O'Connor niet verdacht, meldt politie

Britse media: overlijden Sinéad O'Connor niet verdacht, meldt politie

Donderdag 27 juli 2023 om 15:29

De politie beschouwt de dood van Sinéad O'Connor niet als verdacht. De Ierse zangeres werd woensdagochtend in haar huis in Londen gevonden en ter plaatse dood verklaard, zo melden verschillende Britse media.

Tekst gaat verder onder de video.

Britse media: overlijden <em>Sinéad O'Connor</em> niet verdacht, meldt <em>politie</em> De politie beschouwt de dood van Sinéad O'Connor niet als verdacht. De Ierse zangeres werd woensdagochtend in haar huis in Londen gevonden en ter plaatse dood verklaard, zo melden verschillende Britse media. Tekst gaat verder onder de video. Doodsoorzaak wordt onderzochtDe politie ontving om 11.18 uur een melding over een vrouw die niet meer reageerde. Bij aankomst van de agenten werd vastgesteld dat de 56-jarige Sinéad niet meer in leven was. De precieze doodsoorzaak wordt momenteel onderzocht. De familie van Sinéad kondigde woensdag "met groot verdriet" het overlijden van Sinéad aan. "Haar familie en vrienden zijn er kapot van en vragen om privacy in deze moeilijke tijd." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Ekdom over Sinéad O'Connors 'Troy': 'Zoiets hadden we nog nooit gezien' (Shownieuws) Bekijk deze video » Docu Nothing Compares donderdag op NPO 3 na overlijden Sinéad O'Connor: bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :
Britse media: overlijden Sinéad O'Connor niet verdacht, meldt politie

Doodsoorzaak wordt onderzocht
De politie ontving om 11.18 uur een melding over een vrouw die niet meer reageerde. Bij aankomst van de agenten werd vastgesteld dat de 56-jarige Sinéad niet meer in leven was. De precieze doodsoorzaak wordt momenteel onderzocht. De familie van Sinéad kondigde woensdag "met groot verdriet" het overlijden van Sinéad aan. "Haar familie en vrienden zijn er kapot van en vragen om privacy in deze moeilijke tijd."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's