Vakantiegangers in eigen land lachen om Gardameer-bezoekers: 'Mijn tent en auto zijn nog heel'

Vakantiegangers in eigen land lachen om Gardameer-bezoekers: 'Mijn tent en auto zijn nog heel'

Vakantiegangers <em>in eigen land</em> lachen om <em>Gardameer-bezoekers</em>: 'Mijn tent en auto zijn nog heel' Het is even doorbijten voor de campinggasten in ons land: al dagen is het grijs en nat. Op camping de Grebbelinie wordt wisselend gereageerd op het slechte weer. Ondanks de aanhoudende regen en somberheid proberen sommige gasten hun beste humeur vast te houden, en worden er zelfs lachbuien gedeeld om de moed erin te houden. Tekst gaat verder onder de video. HagelstenenIn Noord-Italië trekken stevige onweersbuien voorbij, vergezeld door flinke hagelstenen en zware windstoten. De grote hagelstenen, krachtige windstoten en onweer hebben aanzienlijke schade veroorzaakt, waarbij minstens twee mensen om het leven kwamen. Bekijk de video's van De Telegraaf en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Nederlandse vakantiegangers in Italië trotseren extreme hittegolf Bekijk deze video » Zien: extreem noodweer op Italiaanse camping gefilmd (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vakantiegangers in eigen land lachen om Gardameer-bezoekers: 'Mijn tent en auto zijn nog heel'
Donderdag 27 juli 2023 om 15:46

Het is even doorbijten voor de campinggasten in ons land: al dagen is het grijs en nat. Op camping de Grebbelinie wordt wisselend gereageerd op het slechte weer. Ondanks de aanhoudende regen en somberheid proberen sommige gasten hun beste humeur vast te houden, en worden er zelfs lachbuien gedeeld om de moed erin te houden.

Tekst gaat verder onder de video.

Hagelstenen
In Noord-Italië trekken stevige onweersbuien voorbij, vergezeld door flinke hagelstenen en zware windstoten. De grote hagelstenen, krachtige windstoten en onweer hebben aanzienlijke schade veroorzaakt, waarbij minstens twee mensen om het leven kwamen.

Bekijk de video's van De Telegraaf en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's