Video: Nederlandse vakantiegangers in Italië trotseren extreme hittegolf

Video: Nederlandse vakantiegangers in Italië trotseren extreme hittegolf

Woensdag 19 juli 2023 om 18:08

Met de temperaturen in Zuid-Europa die al enkele dagen hoog oplopen, ervaren ook Nederlandse campinggasten in het snikhete Toscane de hittegolf. In een poging om het hoofd koel te houden nemen ze verschillende maatregelen, zoals vroeg in de ochtend sporten en het gebruik van ventilatoren.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Nederlandse</em> vakantiegangers in <em>Italië</em> trotseren <em>extreme hittegolf</em> Met de temperaturen in Zuid-Europa die al enkele dagen hoog oplopen, ervaren ook Nederlandse campinggasten in het snikhete Toscane de hittegolf. In een poging om het hoofd koel te houden nemen ze verschillende maatregelen, zoals vroeg in de ochtend sporten en het gebruik van ventilatoren. Tekst gaat verder onder de video. Nederlandse vakantiegangerOndanks hun inspanningen om verkoeling te vinden, blijkt het voor sommige campinggasten een uitdaging. Een Nederlandse vakantieganger klaagt over zijn ventilator en zegt: "Die blaast alleen maar warme lucht." Anderen proberen de hitte te trotseren door de tenten zo goed mogelijk te luchten en overdag verkoeling te zoeken in de schaduwrijke plekken rondom de camping. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Marcel van Roosmalen HAAT kamperen: 'Ik houd niet van dat primitieve' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Drukte op de Vierdaagsecamping: "Er heerst een familiegevoel" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Nederlandse vakantiegangers in Italië trotseren extreme hittegolf

Nederlandse vakantieganger
Ondanks hun inspanningen om verkoeling te vinden, blijkt het voor sommige campinggasten een uitdaging. Een Nederlandse vakantieganger klaagt over zijn ventilator en zegt: "Die blaast alleen maar warme lucht." Anderen proberen de hitte te trotseren door de tenten zo goed mogelijk te luchten en overdag verkoeling te zoeken in de schaduwrijke plekken rondom de camping.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's