Zoë stopt met Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik kan deze mensen niet meer zien’

Zoë stopt met Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik kan deze mensen niet meer zien’

Zoë stopt met <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Ik kan deze mensen niet meer zien’ Bekijk in de video hierboven: Mexx heeft spijt van Een Jaar Van Je Leven Zoë is helemaal klaar met Een Jaar Van Je Leven en heeft besloten de realityshow te verlaten. Ze laat weten dat ze niet gelukkig is, ze is alleen maar boos, waarom zou je dan nog langer blijven? Ook de prijzenpot die begon op een miljoen euro kan Zoë blijkbaar niet overtuigen om te blijven. Ze is helemaal klaar met alle mensen die nog in de loods zitten, volgens haar wordt iedereen steeds een beetje gekker. “Ik kan deze mensen niet meer zien.” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Een Jaar Van Je Leven: Moraima leert fietsen en giert het uit Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: de spanningen lopen op tussen kemphanen Zoë en Babette Bekijk deze video » Heftig: Zoë in tranen door Babette in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »
TV :
Zoë stopt met Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik kan deze mensen niet meer zien’
Maandag 24 juli 2023 om 16:30

Bekijk in de video hierboven: Mexx heeft spijt van Een Jaar Van Je Leven

Zoë is helemaal klaar met Een Jaar Van Je Leven en heeft besloten de realityshow te verlaten. Ze laat weten dat ze niet gelukkig is, ze is alleen maar boos, waarom zou je dan nog langer blijven? Ook de prijzenpot die begon op een miljoen euro kan Zoë blijkbaar niet overtuigen om te blijven. Ze is helemaal klaar met alle mensen die nog in de loods zitten, volgens haar wordt iedereen steeds een beetje gekker. “Ik kan deze mensen niet meer zien.”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's