Maxime Meiland in Open Casa over stoppen met realitytelevisie: 'Ouders op leeftijd'

Maxime Meiland in Open Casa over stoppen met realitytelevisie: 'Ouders op leeftijd'

Friday 28 July 2023 om 12:25

Het zou Maxime Meiland niets verbazen dat er een moment komt waarop zij en haar familie stoppen met het maken van de SBS-realityserie Chateau Meiland. Sterker nog, ze denkt soms al na over het einde van het programma. Dat zegt de 27-jarige tv-persoonlijkheid in Open Casa, een nieuw YouTube-programma van Robbert Rodenburg.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> in <em>Open Casa</em> over stoppen met realitytelevisie: 'Ouders op leeftijd' Het zou Maxime Meiland niets verbazen dat er een moment komt waarop zij en haar familie stoppen met het maken van de SBS-realityserie Chateau Meiland. Sterker nog, ze denkt soms al na over het einde van het programma. Dat zegt de 27-jarige tv-persoonlijkheid in Open Casa, een nieuw YouTube-programma van Robbert Rodenburg. Tekst gaat verder onder de video. Open CasaIn Open Casa neemt Robbert Rodenburg ons mee over de grens, waar hij in vijf afleveringen in totaal twaalf verschillende gasten zal ontvangen. Enkele bevestigde namen zijn onder andere Maxime Meiland, Patrick Martens, Donny Roelvink, Loiza Lamers en Jaimie Vaes. Hoewel de rest van de gasten nog een verrassing blijft, beloven de makers dat er zeker oude bekenden van Open Kaart tussen zitten. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Waarom is Code Rosé tijdelijk gesloten, middenin hoogseizoen? (Shownieuws) Bekijk deze video » Maxime Meiland over stoppen Chateau Meiland: 'Op een gegeven moment is de koek op' (video) Bekijk deze video »
TV :

Open Casa
In Open Casa neemt Robbert Rodenburg ons mee over de grens, waar hij in vijf afleveringen in totaal twaalf verschillende gasten zal ontvangen. Enkele bevestigde namen zijn onder andere Maxime Meiland, Patrick Martens, Donny Roelvink, Loiza Lamers en Jaimie Vaes. Hoewel de rest van de gasten nog een verrassing blijft, beloven de makers dat er zeker oude bekenden van Open Kaart tussen zitten.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's