Politie onderzoekt overlijden man in Geleen: Bewoner aangehouden op verdenking

Politie onderzoekt overlijden man in Geleen: Bewoner aangehouden op verdenking

Politie onderzoekt <em>overlijden man</em> in <em>Geleen</em>: Bewoner <em>aangehouden</em> op verdenking Op vrijdag heeft de politie een onderzoek ingesteld naar een overleden man die werd aangetroffen in een woning in Geleen. Een woordvoerster van de politie verklaarde dat een misdrijf niet kan worden uitgesloten. In verband met het overlijden heeft de politie de bewoner van het pand aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: de kledingkast van Caroline van der Plas (video) Bekijk deze video » Zien: vakantievierend gezin met drie kinderen ontsnapt aan explosie in woning Lelystad Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 28 juli 2023 om 15:12

Op vrijdag heeft de politie een onderzoek ingesteld naar een overleden man die werd aangetroffen in een woning in Geleen. Een woordvoerster van de politie verklaarde dat een misdrijf niet kan worden uitgesloten. In verband met het overlijden heeft de politie de bewoner van het pand aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's