Zien: vakantievierend gezin met drie kinderen ontsnapt aan explosie in woning Lelystad

Zien: vakantievierend gezin met drie kinderen ontsnapt aan explosie in woning Lelystad

Zien: <em>vakantievierend gezin</em> met drie kinderen ontsnapt aan <em>explosie</em> in <em>woning Lelystad</em> Vrijdagochtend vond er in een woning in Lelystad een enorme explosie plaats, waarbij de complete voor- en achtergevel uit het huis werd geblazen. Het gezin dat in het verwoeste huis woonde, bestaande uit drie kinderen en hun ouders, was gelukkig op vakantie op het moment van de explosie. Als ze thuis waren geweest, zou het een fatale afloop hebben gehad. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bizarre beelden: woning Den Haag beschadigd, derde explosie in week tijd Bekijk deze video » ZIEN: in Rotterdam portiekflat compleet uitgebrand, vermoedelijke explosies Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 28 juli 2023 om 12:36

Vrijdagochtend vond er in een woning in Lelystad een enorme explosie plaats, waarbij de complete voor- en achtergevel uit het huis werd geblazen. Het gezin dat in het verwoeste huis woonde, bestaande uit drie kinderen en hun ouders, was gelukkig op vakantie op het moment van de explosie. Als ze thuis waren geweest, zou het een fatale afloop hebben gehad.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's