Dakloze Bizzey krijgt een duw in In Your Face: "Je kunt toch werk zoeken"

Dakloze Bizzey krijgt een duw in In Your Face: "Je kunt toch werk zoeken"

Dakloze <em>Bizzey</em> krijgt een duw in <em>In Your Face</em>: &quot;Je kunt toch werk zoeken&quot; Rapper Bizzey verdient, als we Shownieuws moeten geloven, tegenwoordig geld als water. Toch was dit in het verleden heel anders. Bizzey, die in werkelijkheid Leendert Roelandschap heet, groeide op in een gezin, dat het niet erg breed had. In een nieuwe aflevering van de YouTube-serie In Your Face kruipt de artiest, zoals je ziet in bovenstaande video, in de huid van een dakloze. Duw"Je kunt toch zelf gaan werken", roepen jongeren naar Bizzey. "Waarom zouden wij je geld moeten geven?" De rapper krijgt een duw en zijn spullen worden omver geschopt. Bekijk hierboven de beelden van In Your Face met Bizzey als een dakloze. Bekijk ook Zien: Nienke Plas maakt grote fashion fout op Bizzey's album release Bekijk deze video » RTL Boulevard: Bizzey en Kraantje Pappier vieren succes zomerhit met nordic walken (video) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 20 juni 2023 om 15:52

Rapper Bizzey verdient, als we Shownieuws moeten geloven, tegenwoordig geld als water. Toch was dit in het verleden heel anders. Bizzey, die in werkelijkheid Leendert Roelandschap heet, groeide op in een gezin, dat het niet erg breed had. In een nieuwe aflevering van de YouTube-serie In Your Face kruipt de artiest, zoals je ziet in bovenstaande video, in de huid van een dakloze.

Duw
"Je kunt toch zelf gaan werken", roepen jongeren naar Bizzey. "Waarom zouden wij je geld moeten geven?" De rapper krijgt een duw en zijn spullen worden omver geschopt.

Bekijk hierboven de beelden van In Your Face met Bizzey als een dakloze.

Actuele video's

Meer actuele video's