Video: A15 afgesloten en NL-Alert vanwege grote brand in Alblasserdam

Video: A15 afgesloten en NL-Alert vanwege grote brand in Alblasserdam

Zondag 30 juli 2023 om 17:00

Bij een cateringbedrijf in het Zuid-Hollandse Alblasserdam is een grote brand uitgebroken. De rook trekt over de A15. De ANWB en Rijkswaterstaat melden dat de snelweg daarom in beide richtingen is afgesloten.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>A15</em> afgesloten en <em>NL-Alert</em> vanwege <em>grote brand</em> in <em>Alblasserdam</em> Bij een cateringbedrijf in het Zuid-Hollandse Alblasserdam is een grote brand uitgebroken. De rook trekt over de A15. De ANWB en Rijkswaterstaat melden dat de snelweg daarom in beide richtingen is afgesloten. Tekst gaat verder onder de video. NL-alertDe beelden hierboven tonen hoe de vlammen uit het pand aan de Van Hennaertweg slaan, waarbij veel zwarte rook vrijkomt. De brandweer meldt dat vanwege deze situatie een NL-alert wordt verstuurd in Oud-Alblas, met het advies aan mensen om ramen en deuren te sluiten en uit de rook te blijven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Drastische botsing op A4: motor en twee auto's betrokken, meer dan een uur file Bekijk deze video » Video: dodelijk ongeval met vrachtwagen en auto op A12 bij Ede Bekijk deze video »
Nieuws :

NL-alert
De beelden hierboven tonen hoe de vlammen uit het pand aan de Van Hennaertweg slaan, waarbij veel zwarte rook vrijkomt. De brandweer meldt dat vanwege deze situatie een NL-alert wordt verstuurd in Oud-Alblas, met het advies aan mensen om ramen en deuren te sluiten en uit de rook te blijven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's