Drastische botsing op A4: motor en twee auto's betrokken, meer dan een uur file

Drastische botsing op A4: motor en twee auto's betrokken, meer dan een uur file

Vrijdag 21 juli 2023 om 16:33

Op de A4 richting Den Haag staat verkeer momenteel langer dan een uur in de file, omdat de weg dicht is bij Zoeterwoude-Dorp na een ongeluk, meldt de ANWB. Een motor en twee auto's waren betrokken bij een ongeval, de motorrijder is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Drastische botsing</em> op <em>A4</em>: motor en twee auto's betrokken, meer dan een uur file Op de A4 richting Den Haag staat verkeer momenteel langer dan een uur in de file, omdat de weg dicht is bij Zoeterwoude-Dorp na een ongeluk, meldt de ANWB. Een motor en twee auto's waren betrokken bij een ongeval, de motorrijder is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Tekst gaat verder onder de video. Knooppunt BurgerveenOmrijden richting Den Haag kan over de A44, vanaf knooppunt Burgerveen, maar ook daar staat file. Omdat niet duidelijk is hoelang de weg nog dicht blijft, wordt ingesloten verkeer teruggeleid naar de parallelbaan, meldt Rijkswaterstaat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ernstig auto ongeluk in Markenbinnen, drie jongens komen om het leven (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: omstanders redden vrouw met scootmobiel uit sloot (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Knooppunt Burgerveen
Omrijden richting Den Haag kan over de A44, vanaf knooppunt Burgerveen, maar ook daar staat file. Omdat niet duidelijk is hoelang de weg nog dicht blijft, wordt ingesloten verkeer teruggeleid naar de parallelbaan, meldt Rijkswaterstaat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's