Kijk en luister de nieuwe hit van Gerda Schilder (Blablabla met Schaap): 'Vol van Jan'

Kijk en luister de nieuwe hit van Gerda Schilder (Blablabla met Schaap): 'Vol van Jan'

Maandag 31 juli 2023 om 11:50

Je had waarschijnlijk nog nooit van haar gehoord, maar Gerda Schilder heeft de nieuwe Volendamse hit te pakken. Het liedje 'Vol van Jan' is nog niet binnengekomen in de hitlijsten, maar dat kan niet lang meer duren...

Kijk en luister de nieuwe hit van Gerda Schilder (<em>Blablabla met Schaap</em>): 'Vol van Jan' Je had waarschijnlijk nog nooit van haar gehoord, maar Gerda Schilder heeft de nieuwe Volendamse hit te pakken. Het liedje 'Vol van Jan' is nog niet binnengekomen in de hitlijsten, maar dat kan niet lang meer duren... SchaapWat je misschien wel niet weet, is dat Gerda Schilder eigenlijk Elise Schaap is. Ze leerde het Volendams van onder meer Simon Keizer en scoorde deze hit. Overigens prikte de rasechte Volendammers wel door het 'geleerde' dialect heen. Bekijk het fragment uit Bla Bla Bla met Schaap hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Bla Bla Bla met Schaap terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe beelden programma Blablabla met Schaap met Elise Schaap (video) Bekijk deze video » Blablabla met Schaap: Elise begrijpt Simon Keizer met z'n Volendamse dialect niet Bekijk deze video »
Muziek :
Kijk en luister de nieuwe hit van Gerda Schilder (Blablabla met Schaap): 'Vol van Jan'

Schaap
Wat je misschien wel niet weet, is dat Gerda Schilder eigenlijk Elise Schaap is. Ze leerde het Volendams van onder meer Simon Keizer en scoorde deze hit. Overigens prikte de rasechte Volendammers wel door het 'geleerde' dialect heen.

Bekijk het fragment uit Bla Bla Bla met Schaap hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Bla Bla Bla met Schaap terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's