Sinterklaas in De Oranjewinter openhartig over relatie: 'Moeten de benen weer wijd?'

Sinterklaas in De Oranjewinter openhartig over relatie: 'Moeten de benen weer wijd?'

Sinterklaas schoof gisteren weer aan bij De Oranjewinter en dat levert zoals elk jaar weer hilarische taferelen op. Zo is vooral Chris Woerts degene die onder vuur ligt bij de Sint. Dit jaar heet Sint Nicolaas echter ook een stukje zelfreflectie in huis.

Sinterklaas in <em>De Oranjewinter</em> openhartig over relatie: 'Moeten de benen weer wijd?' Sinterklaas schoof gisteren weer aan bij De Oranjewinter en dat levert zoals elk jaar weer hilarische taferelen op. Zo is vooral Chris Woerts degene die onder vuur ligt bij de Sint. Dit jaar heet Sint Nicolaas echter ook een stukje zelfreflectie in huis. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Het desbetreffende stuk zit rond de 06:30. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. AkkefietjeRené was bij het laatste bezoek van de Sint namelijk net getrouwd en de Sint had toen medelijden met hem. Sint had recent ook weer een 'behoorlijk akkefietje' met mevrouw Nicolaas: 'Hij is niet goed in bed. Nou, ik vind dat wat kinderachtig om te beoordelen in minder dan één minuut. Maar ik dacht: koop een bosje bloemen voor d'r. Was ook weer niet goed. Ze zegt: moeten de benen weer wijd? Ik zeg: nou, he kan ze ook gewoon in een vaas zetten hoor.' Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Het desbetreffende stuk zit rond de 06:30. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Akkefietje
René was bij het laatste bezoek van de Sint namelijk net getrouwd en de Sint had toen medelijden met hem. Sint had recent ook weer een 'behoorlijk akkefietje' met mevrouw Nicolaas: 'Hij is niet goed in bed. Nou, ik vind dat wat kinderachtig om te beoordelen in minder dan één minuut. Maar ik dacht: koop een bosje bloemen voor d'r. Was ook weer niet goed. Ze zegt: moeten de benen weer wijd? Ik zeg: nou, he kan ze ook gewoon in een vaas zetten hoor.'

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV