Angus Cloud (Euphoria) overleden op 25-jarige leeftijd (video)

Angus Cloud (Euphoria) overleden op 25-jarige leeftijd (video)

Dinsdag 1 augustus 2023 om 08:35

Angus Cloud, die in de bekende Amerikaanse serie Euphoria de rol van drugsdealer speelde, is overleden. Het feit dat hij slechts 25 jaar oud is geworden roept uiteraard vragen op maar zijn familie doet verder geen mededelingen over de doodsoorzaak.

Mentale problemen
Wel is bekend dat Cloud het regelmatig moeilijk had, vertelt Hart van Nederland-presentator Wolter Klok: 'Hij was eerder open over mentale problemen waar hij mee worstelde. Vorige week overleed zijn vader nog, daar had hij het erg moeilijk mee.'

Bekijk de video van Hart van Nederland, met daarin beelden uit Euphoria, hieronder

Angus Cloud (<em>Euphoria</em>) overleden op 25-jarige leeftijd (video) Angus Cloud, die in de bekende Amerikaanse serie Euphoria de rol van drugsdealer speelde, is overleden. Het feit dat hij slechts 25 jaar oud is geworden roept uiteraard vragen op maar zijn familie doet verder geen mededelingen over de doodsoorzaak. Mentale problemenWel is bekend dat Cloud het regelmatig moeilijk had, vertelt Hart van Nederland-presentator Wolter Klok: 'Hij was eerder open over mentale problemen waar hij mee worstelde. Vorige week overleed zijn vader nog, daar had hij het erg moeilijk mee.' Bekijk de video van Hart van Nederland, met daarin beelden uit Euphoria, hieronder Bekijk ook ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's