Zien: Lichtgevend X-logo van Elon Musk terroriseert de hele buurt

Zien: Lichtgevend X-logo van Elon Musk terroriseert de hele buurt

Zien: Lichtgevend <em>X-logo</em> van Elon Musk terroriseert de hele buurt Sindskort heet Twitter 'X'. En niet iedereen is hier blij mee. Elon Musk plaatst op het hoofdkantoor van 'X' een lichtgevend bord. Het is een knipperde X en daar is de buurt niet blij mee. Shownieuws heeft het erover. Gemeente weggestuurdGeterroriseerd worden in je eigen huis. Dat wil niemand. Mensen zijn in rep en roer. Het is bizar. Is het bliksem, zijn het sirenes? De buurt is niet blij en de gemeente is ook boos. Dit verhaal krijgt volgens Shownieuws nog een staartje. Bekijk het X bord hieronder. Our HQ in San Francisco tonight pic.twitter.com/VQO2NoX9Tz— Elon Musk (@elonmusk) July 29, 2023 Bekijk ook Bekijk: Vera Bergkamp schrijft brief aan Twitter over dreigtweets aan Kamerleden Bekijk deze video » Zien: Elon Musk kiest voor flitsend nieuw bord op X (Twitter) gebouw Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 1 augustus 2023 om 10:13

Sindskort heet Twitter 'X'. En niet iedereen is hier blij mee. Elon Musk plaatst op het hoofdkantoor van 'X' een lichtgevend bord. Het is een knipperde X en daar is de buurt niet blij mee. Shownieuws heeft het erover.

Gemeente weggestuurd
Geterroriseerd worden in je eigen huis. Dat wil niemand. Mensen zijn in rep en roer. Het is bizar. Is het bliksem, zijn het sirenes? De buurt is niet blij en de gemeente is ook boos. Dit verhaal krijgt volgens Shownieuws nog een staartje.

Bekijk het X bord hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's