B&B Vol Liefde: deze platte opmerking van Joy leidt tot gegiechel

B&B Vol Liefde: deze platte opmerking van Joy leidt tot gegiechel

Dinsdag 1 augustus 2023 om 12:01

Tijdens het opbouwen van een tent kan Joy het niet laten om een seksueel getinte opmerking te maken en de dames kunnen daar wel om lachen. Sterker nog: ze gaan er lekker in mee. 'Het lijkt bijna wel alsof er een soort seksuele frustratie in de lucht hangt. Ik weet niet waar het vandaan komt maar het is er', geeft Babette aan.

'Geil'
Joy benadrukt vervolgens dat hij wil dat zijn gasten een romantisch én geil verblijf op zijn B&B kunnen hebben: 'Dat is gewoon belangrijk.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: deze platte opmerking van <em>Joy</em> leidt tot gegiechel Tijdens het opbouwen van een tent kan Joy het niet laten om een seksueel getinte opmerking te maken en de dames kunnen daar wel om lachen. Sterker nog: ze gaan er lekker in mee. 'Het lijkt bijna wel alsof er een soort seksuele frustratie in de lucht hangt. Ik weet niet waar het vandaan komt maar het is er', geeft Babette aan. 'Geil'Joy benadrukt vervolgens dat hij wil dat zijn gasten een romantisch én geil verblijf op zijn B&B kunnen hebben: 'Dat is gewoon belangrijk.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Huilende Petri in B&B Vol Liefde: 'Wil leuke vent waarmee het vanzelf gaat' Bekijk deze video » ZIEN: Iris Rulkens imiteert Petri & Thalia uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video » Heerlijk: Connie Witteman heeft meerdere Barbies in huis (video) Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: deze platte opmerking van Joy leidt tot gegiechel

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's