Huilende Petri in B&B Vol Liefde: 'Wil leuke vent waarmee het vanzelf gaat'

Huilende Petri in B&B Vol Liefde: 'Wil leuke vent waarmee het vanzelf gaat'

Dinsdag 1 augustus 2023 om 09:34

Petri en haar dates lijken niet echt op één lijn te zitten en dus zit ze binnenkort weer alleen in haar B&B. Dat hakt er toch wel even in: 'Ik gun mezelf een leuke vent waarmee het vanzelf gaat', laat ze de kijker in tranen weten.

'Kun je niet forceren'
Toch is ze niet teleurgesteld, nu de derde man Frankrijk verlaat: 'Het is er of het is er niet en dat kan je niet afdwingen of niet forceren.' Vol goede moed gaat ze weer door: 'Dat kan ik ook maar dat kost wel energie.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Huilende Petri in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Wil leuke vent waarmee het vanzelf gaat' Petri en haar dates lijken niet echt op één lijn te zitten en dus zit ze binnenkort weer alleen in haar B&B. Dat hakt er toch wel even in: 'Ik gun mezelf een leuke vent waarmee het vanzelf gaat', laat ze de kijker in tranen weten. 'Kun je niet forceren'Toch is ze niet teleurgesteld, nu de derde man Frankrijk verlaat: 'Het is er of het is er niet en dat kan je niet afdwingen of niet forceren.' Vol goede moed gaat ze weer door: 'Dat kan ik ook maar dat kost wel energie.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Drama in B&B Vol Liefde als Hans Petri's boom verknipt: 'Helemaal niet blij' (video) Bekijk deze video » Walter pakt nieuwe B&B Vol Liefde-date Corina letterlijk op: 'Dat deed wel wat' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Niet raar als Maarten & Philip na dit seizoen De Slimste Mens vervangen worden' Bekijk deze video »
TV :
Huilende Petri in B&B Vol Liefde: 'Wil leuke vent waarmee het vanzelf gaat'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's