Wordt Cardi B toch aangeklaagd voor geweldpleging na smijten met microfoon? (Shownieuws)

Wordt Cardi B toch aangeklaagd voor geweldpleging na smijten met microfoon? (Shownieuws)

Woensdag 2 augustus 2023 om 13:48

Het gooi-incident van zangeres Cardi B krijgt toch een staartje. In Shownieuws zien we in een fragment dat vooraf gaat aan het smijten van de microfoon, Cardi B juist haar publiek om verkoelend water te gooien vraagt. De getroffen fan klaagt Cardi B nu aan voor geweldpleging.

Tekst gaat verder onder de video.

Wordt <em>Cardi B</em> toch aangeklaagd voor geweldpleging na smijten met microfoon? (<em>Shownieuws</em>) Het gooi-incident van zangeres Cardi B krijgt toch een staartje. In Shownieuws zien we in een fragment dat vooraf gaat aan het smijten van de microfoon, Cardi B juist haar publiek om verkoelend water te gooien vraagt. De getroffen fan klaagt Cardi B nu aan voor geweldpleging. Tekst gaat verder onder de video. LizzoZangeres Lizzo kan ook een aanklacht verwachten. Lizzo wordt beschuldigd door haar achtergrond zangeressen van seksuele intimidatie en ze zou een vijandige werkomgeving hebben gecreëerd. Wordt vervolgd. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bod in de Roos: dit is het nieuwe treehouse van Lizzo, ''love it!'' Bekijk deze video » Succes De Simste Mens dendert door: 'Philip en Maarten hebben toekomst' Bekijk deze video » Hatseflats: Peter Gillis knalt van glijbaan af (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Lizzo
Zangeres Lizzo kan ook een aanklacht verwachten. Lizzo wordt beschuldigd door haar achtergrond zangeressen van seksuele intimidatie en ze zou een vijandige werkomgeving hebben gecreëerd. Wordt vervolgd.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's