Jaimie Vaes heeft stijgende lijn in leven gevonden na cover Playboy: 'Het gaat heel goed'

Jaimie Vaes heeft stijgende lijn in leven gevonden na cover Playboy: 'Het gaat heel goed'

Woensdag 2 augustus 2023 om 21:43

Tien jaar lang was er geen BN'er te bespeuren op de voorpagina van Playboy, maar daar is nu verandering in gekomen: de portemonnee is getrokken om niemand minder dan Jaimie Vaes uit de kleren te krijgen. RTL Boulevard sprak exclusief met de covergirl over de shoot en haar leven.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jaimie Vaes</em> heeft <em>stijgende lijn</em> in leven gevonden na <em>cover Playboy</em>: 'Het gaat heel goed' Tien jaar lang was er geen BN'er te bespeuren op de voorpagina van Playboy, maar daar is nu verandering in gekomen: de portemonnee is getrokken om niemand minder dan Jaimie Vaes uit de kleren te krijgen. RTL Boulevard sprak exclusief met de covergirl over de shoot en haar leven. Tekst gaat verder onder de video. Stijgende lijn gevondenJaimie Vaes vertelt dat ze de stijgende lijn in haar leven weer heeft gevonden. Niet alleen is de band met haar zoontje Lío beter dan ooit, maar ook is de covergirl na een korte breuk weer terug bij haar partner Afshin Momadi: "Het gaat heel goed en het leven op Ibiza is heerlijk!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jaimie Vaes heeft stijgende lijn in leven gevonden na cover Playboy: 'Het gaat heel goed'

Stijgende lijn gevonden
Jaimie Vaes vertelt dat ze de stijgende lijn in haar leven weer heeft gevonden. Niet alleen is de band met haar zoontje Lío beter dan ooit, maar ook is de covergirl na een korte breuk weer terug bij haar partner Afshin Momadi: "Het gaat heel goed en het leven op Ibiza is heerlijk!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's