Heftig nieuws: Olcay Gulsen en Ruud de Wild ontsnappen aan inbraakpoging

Heftig nieuws: Olcay Gulsen en Ruud de Wild ontsnappen aan inbraakpoging

Donderdag 3 augustus 2023 om 13:32

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben een schrikwekkende nacht beleefd toen ze werden geconfronteerd met inbrekers terwijl ze lagen te slapen. Olcay deelt dit schokkende nieuws via TikTok.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftig nieuws: <em>Olcay Gulsen</em> en <em>Ruud de Wild</em> ontsnappen aan <em>inbraakpoging</em> Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben een schrikwekkende nacht beleefd toen ze werden geconfronteerd met inbrekers terwijl ze lagen te slapen. Olcay deelt dit schokkende nieuws via TikTok. Tekst gaat verder onder de video. SteigerOlcay deelt in een video dat ze plotseling wakker werd door de luide schreeuw van Ruud toen de inbrekers dichtbij waren. Gelukkig zijn de inbrekers op de vlucht geslagen voordat ze binnen konden komen, nadat ze een steiger hadden beklommen. "Dit was een van de ergste nachten uit mijn leven", vertelt Olcay. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: heeft Olcay Gulsen die 100.000 euro nu eindelijk terugbetaald? Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling deelt sneer uit aan Ruud de Wild tijdens concert in Aalsmeer Bekijk deze video »
Nieuws :

Steiger
Olcay deelt in een video dat ze plotseling wakker werd door de luide schreeuw van Ruud toen de inbrekers dichtbij waren. Gelukkig zijn de inbrekers op de vlucht geslagen voordat ze binnen konden komen, nadat ze een steiger hadden beklommen. "Dit was een van de ergste nachten uit mijn leven", vertelt Olcay.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's