De slimste mens: Nandi van Beurden zingt lied uit musical over Elfstedentocht

De slimste mens: Nandi van Beurden zingt lied uit musical over Elfstedentocht

<em>De slimste mens</em>: Nandi van Beurden zingt lied uit musical over Elfstedentocht Bekijk in de video hierboven: gaat Herman van der Zandt Philip Freriks vervangen in De slimste mens? In De slimste mens vertelt Nandi van Beurden, die donderdagavond aanschuift bij de kennisquiz, over haar nieuwste project. Ze gaat namelijk spelen in een musical over de Elfstedentocht. En dit is een behoorlijke uitdaging, aangezien dit stuk op echt ijs wordt gespeeld. Nandi moet nog even oefenen met schaatsen, maar laat horen dat ze een nummer uit de musical wel al goed onder de knie heeft… Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Sanne van Dongen, nieuwe uitdager De Slimste Mens spreekt bijzondere taal met tweelingzus Merel Bekijk deze video » Succes De Simste Mens dendert door: 'Philip en Maarten hebben toekomst' Bekijk deze video » De Slimste Mens gemist? Geen lichaamsdeel is te vreemd voor tatoeëerder Henk Schiffmacher Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 3 augustus 2023 om 12:04

Bekijk in de video hierboven: gaat Herman van der Zandt Philip Freriks vervangen in De slimste mens?

In De slimste mens vertelt Nandi van Beurden, die donderdagavond aanschuift bij de kennisquiz, over haar nieuwste project. Ze gaat namelijk spelen in een musical over de Elfstedentocht. En dit is een behoorlijke uitdaging, aangezien dit stuk op echt ijs wordt gespeeld. Nandi moet nog even oefenen met schaatsen, maar laat horen dat ze een nummer uit de musical wel al goed onder de knie heeft…

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's