Zien: Rico Verhoeven schittert met gedroomde Hollywoodrol in Den of Thieves 2

Zien: Rico Verhoeven schittert met gedroomde Hollywoodrol in Den of Thieves 2

Donderdag 3 augustus 2023 om 15:48

Rico Verhoeven heeft eindelijk zijn gedroomde Hollywoodrol te pakken. De kickbokser schittert in het vervolg van de actiefilm Den of Thieves, samen met bekende namen zoals Gerard Butler en O'Shea Jackson Jr.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rico Verhoeven</em> schittert met gedroomde <em>Hollywoodrol</em> in <em>Den of Thieves 2</em> Rico Verhoeven heeft eindelijk zijn gedroomde Hollywoodrol te pakken. De kickbokser schittert in het vervolg van de actiefilm Den of Thieves, samen met bekende namen zoals Gerard Butler en O'Shea Jackson Jr. Tekst gaat verder onder de video. HollywoodrolDe onverslaanbare kickboksheld, die niet alleen wereldkampioen werd maar zijn titel keer op keer prolongeerde, neemt zijn filmdroom bloedserieus. Na bijrolletjes in Nederlandse films en series als Undercover en Bon Bini Holland, heeft hij nu eindelijk zijn gedroomde Hollywoodrol te pakken. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rico Verhoeven's jongensdroom komt uit, ''voel me gezegend'' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Rico Verhoevens 'ochtenderectie' maakt de tongen los (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Rico Verhoeven schittert met gedroomde Hollywoodrol in Den of Thieves 2

Hollywoodrol
De onverslaanbare kickboksheld, die niet alleen wereldkampioen werd maar zijn titel keer op keer prolongeerde, neemt zijn filmdroom bloedserieus. Na bijrolletjes in Nederlandse films en series als Undercover en Bon Bini Holland, heeft hij nu eindelijk zijn gedroomde Hollywoodrol te pakken.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's