Man Rens Kroes (Sid) zou gezegd hebben tijdens verkrachting: 'Ik breek je nek als je je beweegt' (Shownieuws)

Man Rens Kroes (Sid) zou gezegd hebben tijdens verkrachting: 'Ik breek je nek als je je beweegt' (Shownieuws)

Vrijdag 28 juli 2023 om 08:29

Rens Kroes, de zus van Doutzen, en haar man Sid hadden donderdag niet echt een leuke dag. En dat is een understatement. Nadat Yvonne Coldeweijer onthulde dat Sid in 2019 veroordeeld is voor een verkrachting buitelt de media over elkaar heen om verslag te doen van dit bizarre verhaal.

'Ik breek je nek'
Ook bij Shownieuws was er uiteraard uitgebreid aandacht voor deze opmerkelijke zaak, waarvan het hoger beroep overigens nog loopt, en Bram Moszkowicz deelde wat opmerkelijke details: 'Hij zou meegegaan zijn naar een dame thuis en zou haar daar hebben verkracht. Ook zou hij daar heftige en dwingende uitspraken hebben gedaan zoals 'Ik breek je nek als je je beweegt' en 'Ik vermoord je serieus.''

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Man Rens Kroes (<em>Sid</em>) zou gezegd hebben tijdens verkrachting: 'Ik breek je nek als je je beweegt' (<em>Shownieuws</em>) Rens Kroes, de zus van Doutzen, en haar man Sid hadden donderdag niet echt een leuke dag. En dat is een understatement. Nadat Yvonne Coldeweijer onthulde dat Sid in 2019 veroordeeld is voor een verkrachting buitelt de media over elkaar heen om verslag te doen van dit bizarre verhaal. 'Ik breek je nek'Ook bij Shownieuws was er uiteraard uitgebreid aandacht voor deze opmerkelijke zaak, waarvan het hoger beroep overigens nog loopt, en Bram Moszkowicz deelde wat opmerkelijke details: 'Hij zou meegegaan zijn naar een dame thuis en zou haar daar hebben verkracht. Ook zou hij daar heftige en dwingende uitspraken hebben gedaan zoals 'Ik breek je nek als je je beweegt' en 'Ik vermoord je serieus.'' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Johan Derksen slacht Gordon na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: de kledingkast van Caroline van der Plas (video) Bekijk deze video » Heerlijk nieuws: 'reünie' Linda, Roos en Jessica aanstaande (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's