Video: Gordon wil ex-verloofde Gavin en Evert Santegoeds voor de rechter gooien

Video: Gordon wil ex-verloofde Gavin en Evert Santegoeds voor de rechter gooien

Woensdag 26 juli 2023 om 21:33

Gordon is furieus en er lijkt geen twijfel over te bestaan dat hij momenteel vloekend en tierend in Dubai rondrent. Twee mensen staan onder vuur: Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van weekblad Privé, en zijn ex-verloofde Gavin. De laatste heeft whatsapp-gesprekken tussen hen openbaar gemaakt, die Evert vervolgens heeft gepubliceerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Gordon</em> wil ex-verloofde <em>Gavin</em> en <em>Evert Santegoeds</em> voor de rechter gooien Gordon is furieus en er lijkt geen twijfel over te bestaan dat hij momenteel vloekend en tierend in Dubai rondrent. Twee mensen staan onder vuur: Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van weekblad Privé, en zijn ex-verloofde Gavin. De laatste heeft whatsapp-gesprekken tussen hen openbaar gemaakt, die Evert vervolgens heeft gepubliceerd. Tekst gaat verder onder de video. GordonIn RTL Boulevard meldt Aran Bade dat hij de kans 'niet zo heel hoog' inschat dat er daadwerkelijk een zaak komt tegen de voormalige partner van Gordon. Het verhaal blijft echter evolueren en de publieke belangstelling rondom het geschil blijft groeien. De tijd zal uitwijzen hoe deze zaak zich verder ontwikkelt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Gordon wil ex-verloofde Gavin en Evert Santegoeds voor de rechter gooien

Gordon
In RTL Boulevard meldt Aran Bade dat hij de kans 'niet zo heel hoog' inschat dat er daadwerkelijk een zaak komt tegen de voormalige partner van Gordon. Het verhaal blijft echter evolueren en de publieke belangstelling rondom het geschil blijft groeien. De tijd zal uitwijzen hoe deze zaak zich verder ontwikkelt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's