Zien: explosie en brand bij woning in Amsterdam, bewoner gewond naar ziekenhuis

Zien: explosie en brand bij woning in Amsterdam, bewoner gewond naar ziekenhuis

Vrijdag 4 augustus 2023 om 13:18

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een brand en explosie plaatsgevonden in een woning aan het Kelbergenpad in Amsterdam-Zuidoost, waarbij iemand gewond is geraakt. De politie heeft aangegeven dat er geen aanwijzingen zijn voor opzet.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: explosie en brand bij woning in <em>Amsterdam</em>, bewoner gewond naar <em>ziekenhuis</em> In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een brand en explosie plaatsgevonden in een woning aan het Kelbergenpad in Amsterdam-Zuidoost, waarbij iemand gewond is geraakt. De politie heeft aangegeven dat er geen aanwijzingen zijn voor opzet. Tekst gaat verder onder de video. Onbekende verwondingenOmstreeks 01.15 uur ontving de brandweer een melding en heeft het vuur op het Kelbergenpad succesvol geblust. Zowel de voor- als achtergevel van de woning is weggevaagd. Een woordvoerder van de veiligheidsregio bevestigde dat de bewoner van het huis gewond is geraakt en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: vakantievierend gezin met drie kinderen ontsnapt aan explosie in woning Lelystad Bekijk deze video » Grote explosies op Griekse legerbasis door bosbrand: kogelopslag ontploft (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Onbekende verwondingen
Omstreeks 01.15 uur ontving de brandweer een melding en heeft het vuur op het Kelbergenpad succesvol geblust. Zowel de voor- als achtergevel van de woning is weggevaagd. Een woordvoerder van de veiligheidsregio bevestigde dat de bewoner van het huis gewond is geraakt en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's