Patty Brard lacht om Crocs van Linda de Mol: "Dat is zo niet Linda" (video)

Patty Brard lacht om Crocs van Linda de Mol: "Dat is zo niet Linda" (video)

<em>Patty Brard</em> lacht om Crocs van <em>Linda de Mol</em>: &quot;Dat is zo niet Linda&quot; (video) In juni brak Linda de Mol haar middenhandsbeentje en ruim twee weken geleden haar linkervoet. Eind augustus starten de opnames van Miljoenenjacht en ze heeft extra maatregelen genomen. Shownieuws vertelt meer in de video hierboven. Linda deelde op haar eigen platform dat ze ervan uitgaat dat ze gewoon de trap af kan lopen maar dat dit zeker niet op hoge hakken zal zijn, ook deelde ze een foto van haar gipsbeen en een Croc. Patty Brard laat weten dat Crocs niets zijn voor Linda en moet er een beetje om lachen. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. Bekijk ook Video: Linda de Mol naar ziekenhuis gebracht na val op buitentrap Bekijk deze video » Noa Vahle over presentatiedebuut: 'Beetje onwennig in begin' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Zondag 6 augustus 2023 om 11:46

In juni brak Linda de Mol haar middenhandsbeentje en ruim twee weken geleden haar linkervoet. Eind augustus starten de opnames van Miljoenenjacht en ze heeft extra maatregelen genomen. Shownieuws vertelt meer in de video hierboven.

Linda deelde op haar eigen platform dat ze ervan uitgaat dat ze gewoon de trap af kan lopen maar dat dit zeker niet op hoge hakken zal zijn, ook deelde ze een foto van haar gipsbeen en een Croc. Patty Brard laat weten dat Crocs niets zijn voor Linda en moet er een beetje om lachen. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's