Video: Linda de Mol naar ziekenhuis gebracht na val op buitentrap

Video: Linda de Mol naar ziekenhuis gebracht na val op buitentrap

Zaterdag 22 juli 2023 om 21:32

Linda de Mol heeft te kampen met pech. De presentatrice is woensdagavond naar het ziekenhuis is gebracht nadat ze een trede miste op een buitentrap, zoals te lezen is op haar eigen website LINDA.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Linda de Mol</em> naar <em>ziekenhuis</em> gebracht na val op <em>buitentrap</em> Linda de Mol heeft te kampen met pech. De presentatrice is woensdagavond naar het ziekenhuis is gebracht nadat ze een trede miste op een buitentrap, zoals te lezen is op haar eigen website LINDA. Tekst gaat verder onder de video. MiljoenenjachtMet de verwachting dat ze in augustus niet met hakken op de welbekende Miljoenenjacht-trap kan staan, vraagt de presentatrice zich af of het universum haar misschien wil vertellen dat ze het rustiger aan moet doen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Linda de Mol naar ziekenhuis gebracht na val op buitentrap

Miljoenenjacht
Met de verwachting dat ze in augustus niet met hakken op de welbekende Miljoenenjacht-trap kan staan, vraagt de presentatrice zich af of het universum haar misschien wil vertellen dat ze het rustiger aan moet doen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's