Zien: dit is de vermoedelijke dader mishandeling Wibi Soerjadi en hondje Pepper

Zien: dit is de vermoedelijke dader mishandeling Wibi Soerjadi en hondje Pepper

Zondag 6 augustus 2023 om 14:12

Afgelopen vrijdag ondervond Wibi Soerjadi een angstaanjagend incident tijdens het uitlaten van zijn hond Pepper. Een man schopte Wibi's hond en greep vervolgens de pianist bij de keel. Zowel Wibi als Pepper kwamen gelukkig ongedeerd uit de situatie. Soerjadi vertelt in Shownieuws over het voorval.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: dit is de <em>vermoedelijke dader</em> mishandeling <em>Wibi Soerjadi</em> en <em>hondje Pepper</em> Afgelopen vrijdag ondervond Wibi Soerjadi een angstaanjagend incident tijdens het uitlaten van zijn hond Pepper. Een man schopte Wibi's hond en greep vervolgens de pianist bij de keel. Zowel Wibi als Pepper kwamen gelukkig ongedeerd uit de situatie. Soerjadi vertelt in Shownieuws over het voorval. Tekst gaat verder onder de video. Vermoedelijke dader"Ik heb zojuist aangifte gedaan en ben nog steeds geschokt door deze zinloze agressie," deelde de 53-jarige Soerjadi op zijn Instagram-account. Bij zijn bericht plaatste de pianist een foto van de vermoedelijke dader, waarbij hij het gezicht van de man onherkenbaar heeft gemaakt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opnieuw inbraak bij pianist Wibi Soerjadi: "We zijn niet bang!" (video) Bekijk deze video » Wibi Soerjadi op straat aangevallen: 'Bij de keel gegrepen en hond mishandeld' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Vermoedelijke dader
"Ik heb zojuist aangifte gedaan en ben nog steeds geschokt door deze zinloze agressie," deelde de 53-jarige Soerjadi op zijn Instagram-account. Bij zijn bericht plaatste de pianist een foto van de vermoedelijke dader, waarbij hij het gezicht van de man onherkenbaar heeft gemaakt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's