Zien: 20-jarige Sara Noomen verovert de wereld met unieke customized sneakers

Zien: 20-jarige Sara Noomen verovert de wereld met unieke customized sneakers

Zien: 20-jarige <em>Sara Noomen</em> verovert de wereld met <em>unieke customized sneakers</em> Van Australië tot aan Mexico: aanvragen stromen binnen vanuit de hele wereld om de gepersonaliseerde Nike sneakers van de pas 20-jarige Sara Noomen aan te schaffen. Haar op maat gemaakte schoenen zijn een absolute sensatie geworden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: politie zoekt dader schoten en explosie bij tabakswinkel in Rotterdam Centrum Bekijk deze video » Enorme ravage in ondergelopen parkeergarage Purmerend: 'Alle geparkeerde auto’s verloren' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zondag 6 augustus 2023 om 17:29

Van Australië tot aan Mexico: aanvragen stromen binnen vanuit de hele wereld om de gepersonaliseerde Nike sneakers van de pas 20-jarige Sara Noomen aan te schaffen. Haar op maat gemaakte schoenen zijn een absolute sensatie geworden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's