Enorme ravage in ondergelopen parkeergarage Purmerend: 'Alle geparkeerde auto’s verloren'

Enorme ravage in ondergelopen parkeergarage Purmerend: 'Alle geparkeerde auto’s verloren'

Zondag 6 augustus 2023 om 15:00

Door de hevige regenval is een parkeergarage in Purmerend bijna volledig overstroomd. In onderstaande video is te zien dat het water bijna tot aan het plafond reikt. Helaas moeten alle geparkeerde auto's als verloren worden beschouwd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Enorme ravage</em> in ondergelopen <em>parkeergarage Purmerend</em>: 'Alle geparkeerde auto’s verloren' Door de hevige regenval is een parkeergarage in Purmerend bijna volledig overstroomd. In onderstaande video is te zien dat het water bijna tot aan het plafond reikt. Helaas moeten alle geparkeerde auto's als verloren worden beschouwd. Tekst gaat verder onder de video. ParkeergarageOndanks inspanningen van de brandweer om de parkeergarage leeg te pompen, bleek het waterpeil te overweldigend voor de aanwezige eenheden. Als gevolg hiervan is een groot watertransport ingezet. Naar verwachting zal het nog enkele dagen duren voordat alle water uit de garage is weggepompt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: brandweer redt hond uit water in Rijssen (video) Bekijk deze video » Vakantie in Slovenië abrupt verstoord door noodweer: 'Moesten wakker blijven' Bekijk deze video »
Nieuws :

Parkeergarage
Ondanks inspanningen van de brandweer om de parkeergarage leeg te pompen, bleek het waterpeil te overweldigend voor de aanwezige eenheden. Als gevolg hiervan is een groot watertransport ingezet. Naar verwachting zal het nog enkele dagen duren voordat alle water uit de garage is weggepompt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's