Geef je op als jurylid voor nieuwe SBS6-show met Johnny de Mol: Ranking the Talent

Geef je op als jurylid voor nieuwe SBS6-show met Johnny de Mol: Ranking the Talent

Geef je op als jurylid voor nieuwe SBS6-show met <em>Johnny de Mol</em>: <em>Ranking the Talent</em> Zie boven een fragment van Shownieuws met Johnny's spetterende spelshow De Kwis Met Ballen Talpa maakte dinsdag bekend een nieuwe SBS6-show met presentator Johnny de Mol in de maak te hebben. Het concept Ranking the Talent genaamd, is een show waarin de acts niet worden beoordeeld door een vakjury maar door een publieksjury. Tien actsIn elke aflevering treden tien acts op, in twee blokken van vijf, die variëren van zang, dans tot variété-acts. Na ieder optreden geeft de publieksjury de acts punten, oplopend van 1 tot en met 10. Deze ranking blijft geheim. Kijkers thuisThuis kunnen de kijkers via een gratis app ook een ranking geven. In de studio doen twee BN-ers hetzelfde. Komt de ranking overeen met die van de publieksjury m.a.w. hoe meer plekken goed worden ingeschat, hoe meer punten er te verdienen zijn. Na elk blok van vijf acts maakt Johnny de uitslag bekend. Lukt het de kijker om goed in te schatten wat de ranking van de publieksjury is, dan is er kans op een leuke prijs! PublieksjuryTalpa is nog op zoek naar leden voor in de publieksjury. Je kunt je aanmelden via deze link. Ranking the Talent is vanaf zaterdag 4 november om 20:00 uur wekelijks te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook RTL Boulevard: Johnny de Mol gaat terug naar de jaren 90 met nieuwe TV-quiz (video) Bekijk deze video » Video: Tina Nijkamp weet waarom aflevering 2 De Kwis met Ballen wel scoorde Bekijk deze video » De Kwis met Ballen: 'Hebben vrouwen een prostaat?' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 1 augustus 2023 om 16:34

Zie boven een fragment van Shownieuws met Johnny's spetterende spelshow De Kwis Met Ballen

Talpa maakte dinsdag bekend een nieuwe SBS6-show met presentator Johnny de Mol in de maak te hebben. Het concept Ranking the Talent genaamd, is een show waarin de acts niet worden beoordeeld door een vakjury maar door een publieksjury.

Tien acts
In elke aflevering treden tien acts op, in twee blokken van vijf, die variëren van zang, dans tot variété-acts. Na ieder optreden geeft de publieksjury de acts punten, oplopend van 1 tot en met 10. Deze ranking blijft geheim.

Kijkers thuis
Thuis kunnen de kijkers via een gratis app ook een ranking geven. In de studio doen twee BN-ers hetzelfde. Komt de ranking overeen met die van de publieksjury m.a.w. hoe meer plekken goed worden ingeschat, hoe meer punten er te verdienen zijn. Na elk blok van vijf acts maakt Johnny de uitslag bekend. Lukt het de kijker om goed in te schatten wat de ranking van de publieksjury is, dan is er kans op een leuke prijs!

Publieksjury
Talpa is nog op zoek naar leden voor in de publieksjury. Je kunt je aanmelden via deze link.

Ranking the Talent is vanaf zaterdag 4 november om 20:00 uur wekelijks te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's