De Kwis met Ballen-kandidaat bang voor val: "Doe hem om, voor de zekerheid"

De Kwis met Ballen-kandidaat bang voor val: "Doe hem om, voor de zekerheid"

<em>De Kwis met Ballen</em>-kandidaat bang voor val: &quot;Doe hem om, voor de zekerheid&quot; Zien: Patty Brard lacht om Crocs van Linda de Mol: "Dat is zo niet Linda" Gisteren zagen we Johnny de Mol met zijn quiz. In De Kwis met Ballen worden de kandidaten in het water geduwd met ballen. De deelnemers van gisteren vonden dit een beetje eng, maar Johnny stelt ze gerust met een zwemband. Bekijk het fragment hieronder. De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Bob Marley zorgt voor natte broek in De Kwis met Ballen Bekijk deze video » Johnny de Mol duwt kandidaat in het water (De Kwis met Ballen) Bekijk deze video »
TV :
De Kwis met Ballen-kandidaat bang voor val: "Doe hem om, voor de zekerheid"
Sunday 6 August 2023 om 12:45

Zien: Patty Brard lacht om Crocs van Linda de Mol: "Dat is zo niet Linda"

Gisteren zagen we Johnny de Mol met zijn quiz. In De Kwis met Ballen worden de kandidaten in het water geduwd met ballen. De deelnemers van gisteren vonden dit een beetje eng, maar Johnny stelt ze gerust met een zwemband. Bekijk het fragment hieronder.

De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's