Opnieuw tegenslag voor Gordon: Penthouse van Funda verdwenen zonder succes

Opnieuw tegenslag voor Gordon: Penthouse van Funda verdwenen zonder succes

Opnieuw tegenslag voor <em>Gordon</em>: Penthouse van <em>Funda</em> verdwenen zonder succes Het penthouse van Gordon is ineens verdwenen van Funda en dit is niet omdat het huis is verkocht... De makelaar reageert in Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven. Andere plannenDe zanger kocht het huis in Amsterdam-Noord in 2021 voor 2 miljoen euro. Een jaar later zette hij het al in de verkoop voor 3,5 miljoen euro. Een koper werd niet gevonden, dus zakte hij een half miljoen euro in de prijs. Inmiddels is het huis helemaal van Funda afgehaald. De makelaar van Gordon zegt tegen Shownieuws dat dit niet is omdat het huis verkocht is. Ze zijn nog in overleg over de plannen met het huis. Bekijk de Shownieuws-video over Gordons penthouse hierboven. Bekijk ook Johan Derksen slacht Gordon na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws) Bekijk deze video » René van der Gijp: 'Fidan Ekiz trek ik niet zo, heeft heel veel issues' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 8 augustus 2023 om 09:38

Het penthouse van Gordon is ineens verdwenen van Funda en dit is niet omdat het huis is verkocht... De makelaar reageert in Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven.

Andere plannen
De zanger kocht het huis in Amsterdam-Noord in 2021 voor 2 miljoen euro. Een jaar later zette hij het al in de verkoop voor 3,5 miljoen euro. Een koper werd niet gevonden, dus zakte hij een half miljoen euro in de prijs. Inmiddels is het huis helemaal van Funda afgehaald. De makelaar van Gordon zegt tegen Shownieuws dat dit niet is omdat het huis verkocht is. Ze zijn nog in overleg over de plannen met het huis.

Bekijk de Shownieuws-video over Gordons penthouse hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's