Brokkenpiloot Elodie Verweij: “Wist niet meer waar het gaspedaal en de rem zat” (De Slimste Mens)

Brokkenpiloot Elodie Verweij: “Wist niet meer waar het gaspedaal en de rem zat” (De Slimste Mens)

Brokkenpiloot <em>Elodie Verweij</em>: “Wist niet meer waar het gaspedaal en de rem zat” (<em>De Slimste Mens</em>) Zie hierboven een fragment uit De Oranjezomer over Pieter Cobelens als mogelijke opvolger van Maarten van Rossem bij De Slimste Mens Vanavond geeft de nieuwe uitdager Elodie Verweij in De Slimste Mens, uitleg over het verhaal dat zij met de auto dwars door een slagboom op de parkeerplaats van Artis heen zou zijn gereden. “Ik wist niet meer waar het gaspedaal en de rem enzo zat”, aldus Verweij. Maar het was niet haar schuld. Hoe zit dat? Bekijk alvast het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Bekijk ook De slimste mens: Nandi van Beurden zingt lied uit musical over Elfstedentocht Bekijk deze video » In De Slimste Mens wordt onsmakelijke uitdrukking 'een bruine trui breien' uitgelegd Bekijk deze video » Vernieuwde De Slimste Mens-app: De Slimste Thuis is volledig spraakgestuurd (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 8 augustus 2023 om 13:39

Zie hierboven een fragment uit De Oranjezomer over Pieter Cobelens als mogelijke opvolger van Maarten van Rossem bij De Slimste Mens

Vanavond geeft de nieuwe uitdager Elodie Verweij in De Slimste Mens, uitleg over het verhaal dat zij met de auto dwars door een slagboom op de parkeerplaats van Artis heen zou zijn gereden. “Ik wist niet meer waar het gaspedaal en de rem enzo zat”, aldus Verweij. Maar het was niet haar schuld. Hoe zit dat? Bekijk alvast het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's