Stint met tien kinderen belandde ondersteboven in sloot in Capelle aan den IJssel (Hart van Nederland)

Stint met tien kinderen belandde ondersteboven in sloot in Capelle aan den IJssel (Hart van Nederland)

<em>Stint</em> met tien kinderen belandde ondersteboven in sloot in Capelle aan den IJssel (<em>Hart van Nederland</em>) Dinsdag belandde een BSO-bus (Stint) met tien kinderen ondersteboven in de sloot in Capelle aan den IJssel. De pedagogisch medewerker die het vervoermiddel bestuurde raakte bij het passeren van een scootmobiel de macht over het stuur kwijt. Dappere voorbijgangerDe kinderen zaten met riempjes vast en beleefden angstige momenten. Een dappere voorbijganger die geen moment aarzelde en in de sloot sprong, hielp hen te bevrijden. Niemand raakte gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bijzondere beelden: flamingo's leggen MEGA veel eieren in DierenPark Amersfoort Bekijk deze video » Explosie verwoest sportschool Amsterdam (video) Bekijk deze video » Explosie Leidsestraat Amsterdam: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 9 augustus 2023 om 14:10

Dinsdag belandde een BSO-bus (Stint) met tien kinderen ondersteboven in de sloot in Capelle aan den IJssel. De pedagogisch medewerker die het vervoermiddel bestuurde raakte bij het passeren van een scootmobiel de macht over het stuur kwijt.

Dappere voorbijganger
De kinderen zaten met riempjes vast en beleefden angstige momenten. Een dappere voorbijganger die geen moment aarzelde en in de sloot sprong, hielp hen te bevrijden. Niemand raakte gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's