Video: Fatale aanrijding eist leven van fietser in Blokker Noord-Holland

Video: Fatale aanrijding eist leven van fietser in Blokker Noord-Holland

Video: <em>Fatale aanrijding</em> eist leven van <em>fietser</em> in Blokker <em>Noord-Holland</em> Op de Westerblokker in Blokker, Noord-Holland, heeft zich een fataal fietsongeval voorgedaan waarbij een fietser is overleden als gevolg van een aanrijding; de tragische gebeurtenis vond plaats rond 14.00 uur volgens de politiemelding. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland vrachtwagen total loss na aanrijding met viaduct (video) Bekijk deze video » Zien: 4-jarig meisje zwaargewond na aanrijding camping Zeeland, automobilist mogelijk onoplettend Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 9 augustus 2023 om 17:23

Op de Westerblokker in Blokker, Noord-Holland, heeft zich een fataal fietsongeval voorgedaan waarbij een fietser is overleden als gevolg van een aanrijding; de tragische gebeurtenis vond plaats rond 14.00 uur volgens de politiemelding.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's