Hart van Nederland vrachtwagen total loss na aanrijding met viaduct (video)

Hart van Nederland vrachtwagen total loss na aanrijding met viaduct (video)

Woensdag 12 juli 2023 om 13:03

<em>Hart van Nederland</em> vrachtwagen total loss na aanrijding met viaduct (video) Op de A28 bij Soesterberg is woensdag in de vroege morgen een vrachtwagen tegen een pilaar van een fietsviaduct gebotst. De wagen is totall los, meldt een woordvoerder van de ANWB aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Schokkend: in illegale afslankpillen zit amfetamine waarschuwt het NVWA (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte grijpt microfoon uit handen verslaggever: 'verzin eens wat anders' Bekijk deze video » Hart van NL: moeder doodgestoken Sumanta Bansi hevig geëmotioneerd na strafeis (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de A28 bij Soesterberg is woensdag in de vroege morgen een vrachtwagen tegen een pilaar van een fietsviaduct gebotst. De wagen is totall los, meldt een woordvoerder van de ANWB aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's