Zien: 4-jarig meisje zwaargewond na aanrijding camping Zeeland, automobilist mogelijk onoplettend

Zien: 4-jarig meisje zwaargewond na aanrijding camping Zeeland, automobilist mogelijk onoplettend

Zondag 30 juli 2023 om 13:29

Op zaterdagavond heeft een aanrijding op een camping in het Zeeuwse Groede geleid tot ernstig letsel bij een kind. Het 4-jarige Duitse meisje is per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist, een 35-jarige man die het meisje heeft aangereden, is ook afkomstig uit Duitsland.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>4-jarig meisje</em> zwaargewond na aanrijding <em>camping Zeeland</em>, automobilist mogelijk onoplettend Op zaterdagavond heeft een aanrijding op een camping in het Zeeuwse Groede geleid tot ernstig letsel bij een kind. Het 4-jarige Duitse meisje is per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist, een 35-jarige man die het meisje heeft aangereden, is ook afkomstig uit Duitsland. Tekst gaat verder onder de video. Fietsertje over het hoofd gezienDe omstandigheden van het ongeluk worden nog onderzocht, maar volgens de politie zou het kunnen dat de automobilist het meisje op haar fietsje over het hoofd heeft gezien. Het jonge slachtoffer heeft ernstige verwondingen opgelopen als gevolg van het ongeluk en wordt momenteel behandeld in het ziekenhuis. Verdere details over de aard van de verwondingen of de huidige toestand van het kind zijn nog niet bekendgemaakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws gemist? Eloise van Oranje komt tot rust op camping in Utrecht Bekijk deze video » Vakantiegangers in eigen land lachen om Gardameer-bezoekers: 'Mijn tent en auto zijn nog heel' Bekijk deze video »
Nieuws :

Fietsertje over het hoofd gezien
De omstandigheden van het ongeluk worden nog onderzocht, maar volgens de politie zou het kunnen dat de automobilist het meisje op haar fietsje over het hoofd heeft gezien. Het jonge slachtoffer heeft ernstige verwondingen opgelopen als gevolg van het ongeluk en wordt momenteel behandeld in het ziekenhuis. Verdere details over de aard van de verwondingen of de huidige toestand van het kind zijn nog niet bekendgemaakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's