Zien: Edwin van der Sar kan weer zelfstandig lopen na hersenbloeding

Zien: Edwin van der Sar kan weer zelfstandig lopen na hersenbloeding

Woensdag 9 augustus 2023 om 18:43

De echtgenote van Edwin van der Sar heeft op sociale media video's gedeeld van de herstelperiode van de voormalige algemeen directeur van Ajax. In juli kreeg Van der Sar een hersenbloeding terwijl hij op vakantie was in Kroatië.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Edwin van der Sar</em> kan weer <em>zelfstandig lopen</em> na hersenbloeding De echtgenote van Edwin van der Sar heeft op sociale media video's gedeeld van de herstelperiode van de voormalige algemeen directeur van Ajax. In juli kreeg Van der Sar een hersenbloeding terwijl hij op vakantie was in Kroatië. Tekst gaat verder onder de video. HerstelOp de beelden is te zien hoe Van der Sar, begeleid door het nummer 'Step by Step', rustig wandelt en voorzichtig oefeningen uitvoert om zijn herstel te bevorderen. Daarnaast wordt getoond dat hij samen met zijn honden wandelt en spelletjes speelt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Ajax speelt in speciaal tenue als steunbetuiging voor Edwin van der Sar Bekijk deze video » Vrouw Edwin van de Sar geeft gezondheidsupdate: 'Hij is terug in Nederland' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Herstel
Op de beelden is te zien hoe Van der Sar, begeleid door het nummer 'Step by Step', rustig wandelt en voorzichtig oefeningen uitvoert om zijn herstel te bevorderen. Daarnaast wordt getoond dat hij samen met zijn honden wandelt en spelletjes speelt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's