Zien: Nederlandse band Son Mieux opent hoofdpodium op Hongaars festival Sziget

Zien: Nederlandse band Son Mieux opent hoofdpodium op Hongaars festival Sziget

Donderdag 10 augustus 2023 om 14:21

Het Hongaarse festival Sziget heeft recentelijk aanvullende artiesten onthuld voor de komende zomereditie, naast de reeds aangekondigde headliners Billie Eilish en Imagine Dragons. Onder deze toevoegingen bevindt zich ook de Nederlandse band Son Mieux, die enthousiast aankondigt dat ze de openingsact zullen verzorgen op de mainstage van 'The Island of Freedom'.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Nederlandse band <em>Son Mieux</em> opent hoofdpodium op <em>Hongaars festival Sziget</em> Het Hongaarse festival Sziget heeft recentelijk aanvullende artiesten onthuld voor de komende zomereditie, naast de reeds aangekondigde headliners Billie Eilish en Imagine Dragons. Onder deze toevoegingen bevindt zich ook de Nederlandse band Son Mieux, die enthousiast aankondigt dat ze de openingsact zullen verzorgen op de mainstage van 'The Island of Freedom'. Tekst gaat verder onder de video. Son Mieux SongfestivalSon Mieux heeft eerder laten weten open te staan voor een mogelijke deelname aan het Eurovisiesongfestival. Echter, er doet zich nu een complicatie voor, aangezien de band uit zeven leden bestaat en volgens de regels van het songfestival slechts zes leden op het podium mogen staan. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Duitse metalfestival Wacken Open Air veranderd in een modderpoel Bekijk deze video » Zien: Billie Eilish is terug, zingt voor het eerst "What Was I Made For?" live op Lollapalooza Bekijk deze video »
Entertainment :

Son Mieux Songfestival
Son Mieux heeft eerder laten weten open te staan voor een mogelijke deelname aan het Eurovisiesongfestival. Echter, er doet zich nu een complicatie voor, aangezien de band uit zeven leden bestaat en volgens de regels van het songfestival slechts zes leden op het podium mogen staan.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's