Overval op juwelier in Vlaardingen: verdachte gearresteerd na steekincident ontsnappingspoging

Overval op juwelier in Vlaardingen: verdachte gearresteerd na steekincident ontsnappingspoging

Donderdag 10 augustus 2023 om 17:00

Na een overval op een juwelier in Vlaardingen is op donderdag een man gearresteerd. De verdachte trachtte te ontsnappen na de overval en verwondde tijdens zijn vluchtpoging iemand met een steekwapen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Overval</em> op juwelier in <em>Vlaardingen</em>: verdachte gearresteerd na <em>steekincident</em> ontsnappingspoging Na een overval op een juwelier in Vlaardingen is op donderdag een man gearresteerd. De verdachte trachtte te ontsnappen na de overval en verwondde tijdens zijn vluchtpoging iemand met een steekwapen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. Tekst gaat verder onder de video. VlaardingenDe overval vond plaats op het Veerplein in het centrum van Vlaardingen, een stad in Zuid-Holland met talrijke winkels. De politie verzoekt getuigen om zich te melden en spoort eveneens personen met beeldmateriaal aan om contact op te nemen met de autoriteiten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: gewapende overval met hakbijl op juwelier in Halsteren Bekijk deze video » Slachtoffer woningoverval Maarssen: 'Op hoofd geslagen met pijp ijzer' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Vlaardingen
De overval vond plaats op het Veerplein in het centrum van Vlaardingen, een stad in Zuid-Holland met talrijke winkels. De politie verzoekt getuigen om zich te melden en spoort eveneens personen met beeldmateriaal aan om contact op te nemen met de autoriteiten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's