Zien: deze blonde BN'er zal binnenkort naakt te bewonderen zijn in de Playboy

Zien: deze blonde BN'er zal binnenkort naakt te bewonderen zijn in de Playboy

Donderdag 10 augustus 2023 om 17:18

Een week geleden keerde Playboy na tien jaar terug met een naakte Nederlandse beroemdheid op de cover, en volgens Shownieuws staat de volgende BN'er al klaar om in het iconische tijdschrift te verschijnen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: deze <em>blonde BN'er</em> zal binnenkort <em>naakt te bewonderen</em> zijn in de <em>Playboy</em> Een week geleden keerde Playboy na tien jaar terug met een naakte Nederlandse beroemdheid op de cover, en volgens Shownieuws staat de volgende BN'er al klaar om in het iconische tijdschrift te verschijnen. Tekst gaat verder onder de video. Naakte BN'erEvert Santegoeds vertelt in Shownieuws dat niemand minder dan Sylvana IJsselmuiden in gesprek is met het bekende blad. Playboy zou uiterst tevreden zijn met de reacties en verkopen sinds Jaimy Vas op de cover stond en zou daarom graag willen doorpakken met meer bekende Nederlanders. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Patty Brard: 'Ik vind Tooske wel een type voor op de Playboy-cover' (Shownieuws) Bekijk deze video » Noa Vahle wil Royston Drenthe wel in de Playgirl zien ((De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Entertainment :

Naakte BN'er
Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws dat niemand minder dan Sylvana IJsselmuiden in gesprek is met het bekende blad. Playboy zou uiterst tevreden zijn met de reacties en verkopen sinds Jaimy Vas op de cover stond en zou daarom graag willen doorpakken met meer bekende Nederlanders.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's