Video: Auto schiet van snelweg op Mastendreef langs A58 bij Bergen op Zoom

Video: Auto schiet van snelweg op Mastendreef langs A58 bij Bergen op Zoom

Video: Auto schiet van <em>snelweg</em> op Mastendreef langs <em>A58</em> bij <em>Bergen op Zoom</em> Donderdagmiddag rond 14.00 uur raakten een automobilist en een bijrijdster gewond bij een ongeval aan de Mastendreef, vlakbij de A58 bij Bergen op Zoom. Het incident vond plaats nadat de auto van de snelweg schoot. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: dodelijk ongeval met vrachtwagen en auto op A12 bij Ede Bekijk deze video » Zien: 4-jarig meisje zwaargewond na aanrijding camping Zeeland, automobilist mogelijk onoplettend Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 10 augustus 2023 om 19:00

Donderdagmiddag rond 14.00 uur raakten een automobilist en een bijrijdster gewond bij een ongeval aan de Mastendreef, vlakbij de A58 bij Bergen op Zoom. Het incident vond plaats nadat de auto van de snelweg schoot.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's