TikTok-hype verheerlijkt huisvrouwen: 'Lekker dat je kleren zijn gewassen en er potje eten staat' (video)

TikTok-hype verheerlijkt huisvrouwen: 'Lekker dat je kleren zijn gewassen en er potje eten staat' (video)

Vrijdag 11 augustus 2023 om 09:27

In Amerika is een nieuwe TikTok hype-gaande: bepaalde vrouwen werken niet, doen het huishouden, zorgen voor de kinderen en bakken lekker de hele dag brood. Terug naar de jaren '50 en eerder dus. Maar is dit een trend die we moeten toejuichen? Hart van Nederland ging de straat op en sprak daar onder andere een jongeman die stelt: 'Het is natuurlijk wel lekker dat je, als je de hele dag gewerkt hebt, thuiskomt en er staat een lekker potje eten en je kleren zijn gewassen.'

'Ik zou het niet doen'
Daarentegen zijn er ook veel mensen die het een zeer slechte ontwikkeling zouden vinden: 'Ik zou het persoonlijk niet doen, ik wil heel graag gewoon werken voor mijn geld en op mijn eigen voeten staan', vertelt een geïnterviewde vrouw.

Bekijk de video van Hart van Nederland, met daarin ook beelden van de influencende huisvrouwen, hieronder. Bekijk ook hoe de inleiding van dit item bij het SBS6-nieuwsprogramma een bijzondere wending kreeg.

TikTok-hype verheerlijkt <em>huisvrouwen</em>: 'Lekker dat je kleren zijn gewassen en er potje eten staat' (video) In Amerika is een nieuwe TikTok hype-gaande: bepaalde vrouwen werken niet, doen het huishouden, zorgen voor de kinderen en bakken lekker de hele dag brood. Terug naar de jaren '50 en eerder dus. Maar is dit een trend die we moeten toejuichen? Hart van Nederland ging de straat op en sprak daar onder andere een jongeman die stelt: 'Het is natuurlijk wel lekker dat je, als je de hele dag gewerkt hebt, thuiskomt en er staat een lekker potje eten en je kleren zijn gewassen.' 'Ik zou het niet doen'Daarentegen zijn er ook veel mensen die het een zeer slechte ontwikkeling zouden vinden: 'Ik zou het persoonlijk niet doen, ik wil heel graag gewoon werken voor mijn geld en op mijn eigen voeten staan', vertelt een geïnterviewde vrouw. Bekijk de video van Hart van Nederland, met daarin ook beelden van de influencende huisvrouwen, hieronder. Bekijk ook hoe de inleiding van dit item bij het SBS6-nieuwsprogramma een bijzondere wending kreeg. Bekijk ook ZIEN: Hart van Nederland-presentator Maarten Steendam jaagt collega weg met vrouwonvriendelijke opmerking Bekijk deze video » Jeroen Pauw biecht op: 'Al deze drugs heb ik uitgeprobeerd' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Enorme brand Albert Heijn Haarlem: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's