Ajax-trainer Maurice Steijn onthult: 'In aanleg wel verbaasd' over benoeming

Ajax-trainer Maurice Steijn onthult: 'In aanleg wel verbaasd' over benoeming

Ajax-trainer <em>Maurice Steijn</em> onthult: 'In aanleg wel verbaasd' over benoeming Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv. Ajax heeft woensdagochtend de komst van Maurice Steijn als nieuwe hoofdtrainer wereldkundig gemaakt. De 49-jarige oefenmeester komt over van Sparta Rotterdam en heeft in Amsterdam zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. Tekst gaat verder onder de Twitter-video. Kan Maurice Steijn ook het 'Ajax-voetbal' spelen? ? pic.twitter.com/OK2pwJ8rQg— ESPN NL (@ESPNnl) June 14, 2023 Ajax-voetbal"Ik ben in aanleg wel verbaasd, ik had niet verwacht dat Ajax dit jaar bij mij zou uitkomen", vertelde Steijn woensdag tijdens zijn presentatie. Toch hoeven de supporters zich geen zorgen te maken over Steijns manier van voetballen, dit komt volgens hem in grote lijnen overeen met het Ajax-voetbal: "Wij hebben met Sparta altijd gespeeld voor de winst, maar niet altijd met de beste spelers en het beste team." Bekijk de video van ESPN NL en Marcel & Gijs hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Jurriën Timber doet geheimzinnig over transfer: 'Dat durf ik niet te zeggen' Bekijk deze video » Ajax-fans in opstand tegen aanstelling trainer Maurice Steijn: 'RVC had in moeten grijpen' Bekijk deze video »
Voetbal :
Ajax-trainer Maurice Steijn onthult: 'In aanleg wel verbaasd' over benoeming
Woensdag 14 juni 2023 om 15:22

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv.

Ajax heeft woensdagochtend de komst van Maurice Steijn als nieuwe hoofdtrainer wereldkundig gemaakt. De 49-jarige oefenmeester komt over van Sparta Rotterdam en heeft in Amsterdam zijn handtekening gezet onder een driejarig contract.

Tekst gaat verder onder de Twitter-video.

Ajax-voetbal
"Ik ben in aanleg wel verbaasd, ik had niet verwacht dat Ajax dit jaar bij mij zou uitkomen", vertelde Steijn woensdag tijdens zijn presentatie. Toch hoeven de supporters zich geen zorgen te maken over Steijns manier van voetballen, dit komt volgens hem in grote lijnen overeen met het Ajax-voetbal: "Wij hebben met Sparta altijd gespeeld voor de winst, maar niet altijd met de beste spelers en het beste team."

Bekijk de video van ESPN NL en Marcel & Gijs hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's